Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Sant Quirze es bolca amb La Marató de TV3

La recaptació recollida fins ara supera els 4.700 euros, a l’espera de les dades finals


Sant Quirze es bolca amb La Marató de TV3

Sant Quirze es va bolcar ahir i durant tot el cap de setmana amb La Marató de TV3, i ho va fer amb l’organització de diverses activitats per a tota la família. L’Ajuntament està recollint avui les dades de la recaptació econòmica de totes les propostes, que en aquests moments se situa en els 4.700 euros. La xifra final estarà disponible en uns dies, una vegada totes les entitats col•laboradores hagin fet arribar els seus respectius recomptes de donacions.

L’Ajuntament valora molt positivament aquesta nova edició, que ha coincidit amb l’estrena de la sala nova de la Patronal, després de la seva remodelació. L’ampliació de l’escenari i les noves condicions acústiques van permetre desenvolupar amb èxit i complint totes les expectatives les propostes previstes: la Nit Jove de Grups Locals divendres, o el concert de Nadal de l’Escola Municipal de Música Can Barra dissabte.
Cal remarcar, però, que tant la plaça de la Vila com el Casal d’Avis van esdevenir els escenaris de referència de les activitats: la tradicional escudella i cantada de Nadales d’El Picarol Blau; l’actuació de Landry el Rumbero, la trobada de country o el concert d’Acoustic Equation en aquest cas a la plaça 14 d’abril.  No van faltar a la cita la tradicional Xocolatada i Quinto de Nadal al centre cívic Torre Julià, o el Mercat Solidari de joguines i contes de 2ª mà organitzat per la Mesa de Cooperació.
Sant Quirze Comerç va animar els establiments a obrir diumenge al matí i participar en una nova edició de Botigues al carrer; i l’AMPA de l’Onze de Setembre va organitzar una caminada familiar solidària i una exhibició de bollywood amb taller d’henna inclòs.
 
Diversos restauradors van organitzar els Vermuts solidaris, amb propostes gastronòmiques amb donació per a la Marató, i Rialles Sant Quirze, va portar a escena “Tripula”, de la Cia. Farrés Brothers. L’Institut Sant Quirze es va omplir per gaudir d’aquest Premi Butaca 2016.
 
Podeu veure l’àlbum de fotografies de la jornada en aquest enllaç.