Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions

Tot preparat per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 21-D

Els 270 membres de les meses electorals van ser convocats ahir a una sessió informativa


Tot preparat per a les eleccions al Parlament de Catalunya del 21-D

L’Ajuntament de Sant Quirze ja ho té tot preparat per a la celebració de les eleccions al Parlament de demà, 21 de desembre. Un total de 14.664 persones podran exercir el seu dret a vot.  De fet, ahir dimarts, l’Ajuntament va organitzar una sessió informativa als 270 membres de les 30 meses electorals, entre titulars i suplents, que participaran en la jornada de dijous. La formació va tenir lloc a la sala nova de la Patronal, on tècnics municipals van abordar aspectes com la constitució de les meses, el recompte de vots o altres elements a tenir en compte. 

Cal remarcar també que, en ser jornada laborable, l’Ajuntament romandrà obert en l’horari habitual, tot i que s’habilitarà un punt d’informació especial d’eleccions. També es resoldran els dubtes que puguin sorgir al llarg del dia per via telefònica al 937216800.

Locals electorals i horaris de votació
 
Els locals electorals obriran les portes a les 9 del matí i estaran oberts fins les 20 hores de manera contínua. A les 20 hores clourà l'horari per fer les votacions,  moment en què començarà l'escrutini. 
Els locals electorals a Sant Quirze són els habituals: Escola El Turonet, Escola Onze de Setembre, Centre Cívic Torre Julià, Biblioteca Municipal, Escola Lola Anglada, Casal d’Avis, Local Social del Poble Sec i La Patronal.
 
Transport adaptat
 
L’Ajuntament, en col•laboració amb Creu Roja, prestarà transport adaptat a un total de 26 persones que així ho han requerit, donades les seves condicions de mobilitat reduïda o discapacitat. 
 
Seguiment de la jornada
 
En el decurs de la jornada, l'Ajuntament difondrà informació a través dels diferents canals telemàtics i xarxes socials. A partir de les 20 hores es podrà seguir el recompte de vots en directe, a través de www.santquirzevalles.cat/escrutini  i amb butlletins horaris informatius de Ràdio Sant Quirze (www.radiosantquirze.cat), o al 90.9 FM.
 
Podreu seguir l'actualitat al moment mitjançant el Twitter, el Facebook i també a través dels webs www.santquirzevalles.cat i www.radiosantquirze.cat. 
 
Consulteu aquí el vostre local electoral així com altra informació d’interès.