Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Participació Ciutadana

Últims dies per fer les inscripcions per als cursos dels centres cívics de Sant Quirze

Les activitats que començaran al març inclouen des de la salsa fins a una introducció al mètode psicològic del ‘coaching’


Últims dies per fer les inscripcions per als cursos dels centres cívics de Sant Quirze

El període d’inscripcions als cursos, tallers i monogràfics dels centres cívics de Can Feliu i de Torre Julià, al barri de Les Fonts, comença avui dimarts 1 de febrer i seguirà obert fins al dia 19. Les activitats dels equipaments municipals, que s’iniciaran al mes de març, oferiran una oferta variada de propostes per a tots els gustos que inclouran des de manualitats fins a tècniques psicològiques. Els interessats a inscriure-s’hi poden acudir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament, de dilluns a divendres de 8.30 a 20 hores, i dissabtes de 9 a 14 hores, o a l’OAC de Torre Julià, que obre els divendres de 9 a 14 hores.

Els dos centres cívics compartiran a partir del mes de març tres activitats, una de les quals serà un taller de gravat amb estany i imitació de plata, que permetrà als i les participants decorar superfícies com el cuir amb relleus fets amb materials tous com el llautó, l’estany, l’or o la plata. Al mateix temps, s’iniciarà un curs de salsa i balls llatins per viure en parella els ritmes del Carib, així com un monogràfic d’un mes de durada de coaching, un mètode que, a través de tècniques psicològiques, ajuda a desenvolupar les capacitats personals per assolir uns objectius.

D’altra banda, el Centre Cívic Torre Julià també acollirà les classes de Jiu Jitsu, un art marcial que posa èmfasi en l’autodefensa en comptes de l’atac fent un bon ús del cos i de capacitats mentals com l’atenció i la concentració.   

Per tenir més informació de les activitats, així com per conèixer-ne els preus i horaris, es pot consultar l’agenda del web municipal o trucar als telèfons d’informació del Centre Cívic de Can Feliu (93 721 56 16) i de Torre Julià (93 784 01 36).