Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

Activació del Pla Bàsic d'Emergències Municipal per fortes ventades

Es recomana evitar les zones boscoses i precaució si es circula pel carrer


Activació del Pla Bàsic d'Emergències Municipal per fortes ventades
L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha activat el Pla Bàsic d’Emergències Municipal (PBEM) davant els avisos del CECAT per forts vents. De fet, a Catalunya s’ha activat el Pla VENCAT en fase d’alerta, davant la situació de risc.  
Principalment es demana a la població que extremi les precaucions si ha de circular pel carrer i, sobretot, que s’evitin les zones boscoses i els parcs on poden caure branques de manera incontrolada. 
És per això que l’Ajuntament procedirà a tancar el parc de les Morisques per aquesta tarda i senyalitzarà les zones perilloses, com el bosquet o la zona d’entrada del poliesportiu municipal.
Fins al moment, el vent ha produït diferents desperfectes a la via pública, com ara la caiguda d’algunes branques sobre la calçada, la tombada dels arbres de Nadal i la caiguda d’un arbre sobre el filat de l’autopista de la C-58. Es recomana també molta precaució a l’hora d’agafar el cotxe.
Podeu consultar els consells en aquest enllaç.  
A casa
També es recomana que es retirin tots aquells objectes que puguin sortir disparats dels balcons amb una ventada: testos, tendals, etc. 
Per seguir l’actualitat respecte aquesta alerta, podeu aquest web
Recordem que en cas de patir qualsevol incidència, podeu trucar a la Policia Local: 937216868.