Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El Campament Reial obre les seves portes

La instal•lació romandrà a la plaça d’Anselm Clavé fins dijous 4 de gener


El Campament Reial obre les seves portes

Ahir dimarts 2 de gener, passades les 17 hores, va arribar l’Ambaixador Reial a Sant Quirze del Vallès. I ho va fer a la plaça d’Anselm Clavé on l’esperaven nombroses famílies per lliurar-li les cartes de desitjos adreçades a Ses Majestats els Reis d’Orient. També l’esperava el seu seguici, que enguany ha convertit la plaça del centre del poble en un autèntic campament en què els nens i les nenes s’ho passaran d’allò més bé durant els dies en què la instal•lació roman oberta.

Hi trobaran els validadors de cartes, que comproven que estiguin ben escrites; els astrònoms, que observen els moviments de l’estel d’Orient; i els caramelers, que ensenyen com elaboren aquest dolç tan popular a les cavalcades i obsequien els i les visitants amb batut de cacau per berenar. A més a més hi ha instal•lat un autèntic bosc dels desitjos, on els infants poden penjar als arbres tot allò que els il•lusiona.

El Campament Reial tornarà a obrir les seves portes avui dimecres i demà dijous, de 17 a 20 hores i és una iniciativa de l’Ajuntament de Sant Quirze i Sant Quirze Té Vida.

Podeu consultar el reportatge fotogràfic del Campament Reial al següent enllaç