Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Ocupació

L’atur del mes de desembre a Sant Quirze se situa en un 7,46%

La reducció de la taxa constata el bon funcionament i les gestions personalitzades del Servei a l’Ocupació


L’atur del mes de desembre a Sant Quirze se situa en un 7,46%
Les dades de l’atur del mes de desembre situen el municipi en un 7,46%, el que suposa 678 persones aturades, 11 menys que el mes anterior i 73 persones menys que durant el mateix període de l’any passat. 
 
Les dades d’atur del darrer mes de l’any al municipi constaten l’aposta per l’assessorament individualitzat en la recerca de feina del Servei a l’Ocupació de l’Ajuntament. De fet, aquest ha realitzat un total de 260 entrevistes d’orientació laboral. Pel que fa a la inserció i gestió d’ofertes de treball, un total de 320 persones han comunicat al Servei que han trobat feina. Unes xifres que se sumen al total de 1790 persones usuàries que han realitzat candidatures a les ofertes mitjançant la pàgina web.
 
El Servei també ha gestionat l’organització de vuit tallers de grup i formacions, amb la participació de 146 persones. En total, s’han realitzat 1021 seguiments a persones ja inscrites, per tal de poder actualitzar les dades ja existents o per resoldre dubtes en relació a la recerca de feina.
 
Durant 2018 el servei continuarà apostant per l’acompanyament i el seguiment personalitzat, així com per l’acompanyament al club de la feina (ubicat a les dependències del Servei a l’Ocupació) amb la presència d’una tècnica dos cops per setmana per tal de poder guiar a les persones usuàries en la recerca de feina per internet i en la recerca de la formació adequada per millorar les seves competències professionals. Per altra banda, s’ha creat un catàleg de formacions enfocades amb tallers d’alfabetització digital i sessions d’orientació de coaching ocupacional que es realitzaran de forma periòdica.