Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Les obres d’ampliació de la C-58 afectaran la circulació al municipi

La segona fase inclou ampliar el pas per sobre de l'autopista a l'alçada de l'avinguda d'Egara


Les obres d’ampliació de la C-58 afectaran la circulació al municipi

Ja han començat les obres d’ampliació d’un carril a l’autopista C-58 en direcció a Barcelona, en el tram entre Sant Quirze i Terrassa. El passat 11 de desembre van iniciar-se les actuacions corresponents a la fase 0, centrades en panells informatius i altres preparatius, i durant el gener s’intervindrà en la mitjana de l’autopista. Aquesta actuació afectarà el trànsit nocturn, entre les 22 i les 6 hores. 

En una segona fase, es reduirà l’amplitud dels carrils actuals, la qual cosa comportarà la reducció de la velocitat màxima del tram afectat, que s’estableix en 80 km/h. La durada prevista d’aquesta segona fase és d’uns 10 mesos. És en aquest moment on quedarà afectat el trànsit del municipi, ja que inclou l’ampliació del pas per sobre de l’autopista a l’alçada de la sortida per l’avinguda d’Egara. Això requerirà habilitar un pas alternatiu, amb tota probabilitat a la sortida 15 direcció Sabadell-Terrassa.
Cal remarcar també que com a afectació indirecta, es preveu l’increment del volum de circulació en diversos accesos del poble. A més, els vehicles de l’obra accediran a la zona des de les diferents vies del municipi, de manera puntual. 
Es preveu que les obres tinguin una durada total d’un any.