Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze del Vallès estrena cicle de programació estable

Música, teatre i cinema conformen aquesta aposta cultural elaborada per Ajuntament, entitats i associacions


Sant Quirze del Vallès estrena cicle de programació estable
El municipi comptarà des de finals de gener fins a mitjans d’abril amb un seguit de propostes per a tots els públics de cinema, teatre i música. La Patronal serà l’equipament que acollirà gran part de la nova programació cultural de Sant Quirze del Vallès, elaborada per entitats i associacions del poble i l’Ajuntament.
 
Teatre
El teatre centrarà bona part de la pro¬gramació. La versió infantil de Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torras realitzada per Teatre de Galliners obrirà la programació els propers 20 i 21 de gener. A més, Rialles Sant Quirze oferirà al públic familiar El Molinet Màgic, d’Engruna Teatre, i La Rateta, una nova versió del conte La rateta presumida. Una de les estrenes més esperades arribarà el primer cap de setmana de març. Es tracta de Les falses confidències, la nova producció de la companyia santquirzenca Onze al Teatre. Una comèdia d’intriga i estratègia, plena de diàlegs intel•ligents i dobles sentits. Durant aquest primer trimestre també podrem gaudir de les propostes dels tallers de teatre de l’Espai d’Arts Escèniques com Pis compartit o Esclaus de la Moda sota la direcció de Núria Colàs. L’Espai també programarà obres com Descalços pel parc, de El Centru Teatre, o l’original 3, 2, 1 Impropon, un espectacle d’humor improvisat dedicat al món del cinema on el públic pot demanar en tot moment quina pel•lícula vol veure. Al mes de març arriba la nova producció de Les Impuxibles, Aüc. El so de les esquerdes, que combina música, text i dansa en un espectacle que no deixarà indiferent a ningú i els Amics de la Música ens faran gaudir de l’òpera amb Madame Butterfly. Per últim, el multi premiat espectacle de dansa Mülier tancarà la programació a la plaça d’Anselm Clavé.
 
Sessions de cinema 
Les sessions de cinema tindran un pes important en la programació cultural. Films com El bosc de Haquivaqui, una pel•lícula musical d’animació amb les veus de Pastorets Rock, o Ballerina, formaran part del cicle de cinema familiar, que també comptarà el dia 3 de març al matí amb Un dia de Festa. D’altra banda, La la Land, la pel•lícula protagonitzada per Ryan Gosling i Emma Stone, obrirà la programació d’adults, que comptarà amb títols com la catalana Júlia Ist, la japonesa Una pastisseria a Tòquio o Hard Days Nights dels Beatles. Totes les sessions tindran un preu de 2,5€ excepte “Un dia de Festa” (4€). Els films per al públic adult es projecta¬ran en versió original subtitulada i, les pel•lícules familiars, doblades al català.
 
Noves promeses  del panorama català 
Finalment, també hi haurà actuacions musicals d’artistes catalans que comencen a despuntar a nivell català i internacional. És el cas de PAVVLA, el projecte musical de Paula Jornet que ha cridat l’atenció de mitjans internacionals com el NPR americà o la BBC anglesa. També vindrà a presentar el seu nou disc Polinèsies el popular músic Xarim Aresté, i Gemma Humet desgranarà les peces del seu nou treball Encara després de rebre amb l’anterior el Premi Enderrock 2016 a Millor disc de cançó d’autor.
 
On puc comprar les entrades?
Les entrades es podran comprar en línia a l’enllaç: entrades.santquirzvalles.cat.