Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

La farmàcia Barberà i l Ortoespai, guanyadores del concurs d'aparadors nadalencs

Onze comerços locals han participat en el certamen, convocat per la Cambra de Comerç de Sabadell


La farmàcia Barberà i l Ortoespai, guanyadores del concurs d'aparadors nadalencs

La farmàcia Barberà i l’ortopèdia Ortoespai han estat les guanyadores del concurs d’aparadors nadalenc. Ortoespai, a la plç. 14 d’abril, ha estat l’opció escollida per la Cambra de Comerç de Sabadell, amb un premi de 150 €. L’Associació Sant Quirze Comerç també ha reconegut amb un premi especial l’aparador de la farmàcia Barberà, ubicada a l’av. de Pau Casals, com a guanyadora del certamen. 

 
Un total de 10 establiments del municipi han participat enguany en la 48 edició del Concurs d’Aparadors que organitza la Cambra de Comerç de Sabadell, en col•laboració amb els ajuntaments de la demarcació.
Des del passat dia 11 de desembre i fins al 21, el jurat que conforma el concurs ha realitzat visites als comerços participants, per valorar els aparadors. Els establiments concursants han estat els següents: Cottage, Passarel•la, Fil a l’Agulla, Susanna Boutique, Farmàcia Barberà, Gu Hair, Perruqueria Nieves, Gosmania, Farmàcia 3 cantons, Biovita, i Ortoespai.
 
La Cambra de Comerç de Sabadell també atorgarà 2 guardons als millors aparadors de la demarcació, i reconeixerà la millor campanya nadalenca a les xarxes socials amb una matrícula gratuïta als cursos de Màrqueting Digital de la Cambra o un altre curs equivalent. 
 
Podeu veure els aparadors participants en aquest enllaç.