Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Els Reis d’Orient van repartir il•lusió i màgia a Sant Quirze

Dues cavalcades, una a Sant Quirze i una altra a Les Fonts, van omplir places i carrers


Els Reis d’Orient van repartir il•lusió i màgia a Sant Quirze

El passat 5 de gener, Sant Quirze va rebre amb entusiasme els Reis d’Orient, que després d’un llarg viatge van arribar a l’estació dels Ferrocarrils (FGC), en el tren de les sis de la tarda. Allà els esperaven les autoritats locals, encapçalades per l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, que els van donar la benvinguda i els van acompanyar fins a les carrosses reials, a la zona del Mas Duran. Tanmateix, centenars de persones es van donar cita a l’estació dels FGC per saludar de prop als Reis.

 
La cavalcada va recórrer els carrers de Sant Quirze fins a arribar a la plaça d’Anselm Clavé, on Ses Majestats van fer l’Adoració al pessebre vivent organitzat per la Parròquia de Sant Quirze i Santa Julita. Finalment, els Reis van rebre la clau màgica del poble, de mans de l’Alcaldessa, i tots els desitjos que els infants van escriure durant els dies del campament reial.
 
Els Reis Mags d’Orient també van protagonitzar la cavalcada de Les Fonts, que va omplir els carrers del barri fins a la pista poliesportiva, on Ses Majestats van saludar tothom i van recollir les darreres cartes dels infants.
 
Podeu reviure la màgica cavalcada de Reis al següent enllaç.