Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

L’Ajuntament treballa per minimitzar les afectacions de les obres de FGC i de la C-58

L’Alcaldessa es reunirà amb el Secretari d’Infraestructures i Mobilitat, per posar sobre la taula la situació que pateix el municipi


L’Ajuntament treballa per minimitzar les afectacions de les obres de FGC i de la C-58

L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, manifesta el seu malestar per la manca d’informació sobre les actuacions que aquests dies afecten directament la mobilitat a Sant Quirze. D’una banda, el soterrament de les vies de FGC a Sabadell i, de l’altra, l’ampliació d’un carril a la C-58. Aquestes obres no han estat informades a l’Ajuntament de Sant Quirze, malgrat que han provocat un augment del fluxe de trànsit al municipi i de col•lapses en hores puntes.

La ciutadania ha expressat el seu malestar a les xarxes socials i, per aquest motiu ahir, l’Ajuntament de Sant Quirze va convocar una comissió tècnica per minimitzar l’impacte del tall de circulació al passeig de Can Feu. En aquest sentit, s’han senyalitzat al municipi els itineraris no recomanats per evitar embussos en els horaris amb més afluència de trànsit.
Recordem que les obres de soterrament dels FGC van començar el dia 9 de gener i que les afectacions se sumaran als talls puntuals d’accessos i circulació de maquinària pel municipi que generaran les actuacions a la C-58.
Davant d’aquesta situació i fruit de la insistència de l’Alcaldessa, el Secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Ricard Font Hereu, s’ha compromès a mantenir una reunió durant els propers dies, per tal de trobar solucions als problemes de mobilitat que generen aquestes obres. Recordem que les actuacions tenen una durada prevista de 17 mesos.