Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

Propostes relaxades per començar l'any amb tranquil·litat


El cap de setmana a SQV

El cap de setmana es presenta tranquil, després d’unes intenses festes nadalenques. Literatura, música i contacte amb la natura són les principals propostes de l’agenda municipal.

 
Hora del conte
 
Hi ha contes que no poden faltar en l’imaginari dels infants... són els “contes de sempre” però, això sí, explicats com mai. Aquesta és l’activitat que us proposa avui en Blai Senabre a la Biblioteca Municipal. A partir de les 18 hores els nens i nenes de 4 anys en endavant estan convidats a gaudir d’una Hora del Conte molt especial. 50 minuts d’imaginació i fantasia, totalment gratuïts.
Per més informació a la Biblioteca: 937219547, a l’adreça de correu electrònic: b.st.quirzev@diba.cat.
 
 
Converses en anglès
 
Millora el teu anglès conversant amb altres persones i refrescant els teus coneixements. Aquesta és l’oportunitat que ofereixen els cursos de Converses en anglès que organitza l’Ajuntament amb la col•laboració de l’escola d’idiomes FIAC.  Dissabte comencen les sessions d’un dels nivells. Informa-te’n en aquest enllaç.
 
 
Posa’t en forma!
 
Començar el nou any sovint implica comprometre’s a assolir nous objectius. Un d’ells pot ser el de posar-se en forma, estar en contacte amb la natura i fer nous amics/amigues. Tot això i molt més ho podeu trobar en les sortides que organitza Nordic Walks. Dissabte comença el curs d’iniciació. Informeu-vos-en aquí.
 
Concert de Nadal de la Societat Coral Il•lustració Artística
 
La Societat Coral Il•lustració Artística realitzarà el proper dissabte el seu tradicional Concert de Nadal, amb la col•laboració de la Parròquia de Sant Quirze i Santa Julita. L’acte tindrà lloc a la Sala Nova de la Patronal a partir de les 20 hores i a l’entrada es recolliran aliments de llarga durada.
 
Trobareu més informació d'actes i iniciatives a l'agenda municipal.