Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Darrers dies per presentar candidatures al premi Dona de Sant Quirze

Les bases del premi també recullen dues distincions honorífiques d'àmbit català i internacional


Darrers dies per presentar candidatures al premi Dona de Sant Quirze

El proper 25 de gener finalitza el termini per presentar candidatures al premi Dona de Sant Quirze del Vallès. Recordem que la distinció té per objectiu reconèixer dones o entitats de dones que hagin contribuït a millorar la situació de les dones del municipi i a avançar cap a relacions equitatives entre dones i homes. 

 
Les bases del premi també recullen l’atorgament de dues distincions honorífiques, una d’àmbit català i una altra, d’internacional, a una dona o moviment de dones mereixedores de reconeixement per la seva contribució a l’impuls del paper de la dona. 
 
Qui pot presentar propostes?
 
Les entitats inscrites al Registre municipal d’Entitats poden presentar propostes al premi, així com la ciutadania en general a través d’una instància subscrita, si més no, per cinquanta residents del municipi. També l’Alcaldia i una tercera part dels membres de la Corporació en poden proposar candidatures. Aquestes hauran d’anar acompanyades d’una valoració raonada dels motius pels quals la persona proposada és mereixedora del reconeixement. El termini per fer-ho es va obrir el passat 2 de gener.
 
Les candidatures es poden presentar en línia, mitjançant certificat digital, o bé de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana.
Posteriorment, una comissió integrada per una àmplia representació social de Sant Quirze valorarà les propostes i n’elevarà una a l’òrgan municipal competent per a la seva aprovació definitiva.
El premi Dona de Sant Quirze del Vallès i les distincions honorífiques es lliuraran en un acte institucional convocat en el marc de la celebració del 8 de març, Dia internacional de les Dones.
 
Podeu consultar les bases del Premi així com la informació del tràmit de presentació de candidatures al següent enllaç.