Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Tallers d’estalvi energètic a la llar

Sant Quirze participa en aquesta proposta impulsada pel Consell Comarcal


Tallers d’estalvi energètic a la llar

Sant Quirze se suma a l’organització de tallers dirigits a la ciutadania que ofereixen eines pràctiques i recursos per millorar la gestió de la llar, l’administració econòmica i l’autonomia familiar.
La proposta que es planteja consta de dues sessions, tindrà lloc els dies 7 de febrer i 9 de maig al Casal d’Avis, de 10 a 12 hores. Les persones assistents treballaran els recursos de subsistència bàsica a l’abast familiar. El primer taller, “Desmuntant les factures energètiques”, es centra en interpretar les factures de subministres energètics i en com reduir la despesa energètica. En el segon, “Podem reduir la despesa energètica a la nostra llar?”, es fa un seguiment dels canvis de facturació i s’aprofundeix en mesures d’estalvi energètic.
Els tallers tracten temes com la interpretació de les factures de llum, aigua i gas i la nova facturació del consum elèctric; com es distribueixen les despeses energètiques a la llar i com prioritzar-les; consells i millores en els hàbits d’ús d’energia; actuacions per reduir la despesa energètica i conèixer què és una auditoria elèctrica i quins aparells de mesura utilitzen per fer-la.
Els primers tallers ja han començat a impartir-se a municipis com Sant Llorenç Savall i Palau-Solità i Plegamans, fruït del grup de treball de projectes de l’Àrea Bàsica de Serveis Socials del Vallès Occidental que es reuneix periòdicament al Consell Comarcal.

Per inscriure's cal adreçar-se al Servei de Benestar Social i Gent Gran, al carrer Sentmenat, 6, o bé enviar un correu electrònic a: benestar@santquirzevalles.cat, amb el nom, cognom i telèfon. Les places són limitades.