Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

El cicle de programació estable s'estrena amb propostes per a tots els públics


El cap de setmana a SQV

El cicle de programació estable centra les activitats del cap de setmana. Dues de les propostes que formen part d’aquesta agenda s’estrenen per donar el tret de sortida a activitats de cinema, teatre i música per a tots els públics.

Cicle de programació estable

Els Pastorets
Per primera vegada al municipi, arriba de la mà de Rialles Sant Quirze la versió infantil del clàssic “Els Pastorets”, de Josep Maria Folch i Torras, dirigida per Albert Gonzàlez. Serà els dies 20 i 21 de gener a les 18 i les 12 hores respectivament.
Simon & Garfunkel
Aquest concert és el més multitudinari de la història: el 19 de setembre del 81 va reunir al Central Park de Nova York més de mig milió de persones. Ara, el podeu veure a la sala històrica de la Patronal diumenge 21 a les 20 hores. 
Recordeu que comprar les entrades en aquest enllaç.
Més informació sobre tota la programació, aquí.

Dissabtes en família
 
La Biblioteca Municipal acull una nova sessió de l’Hora del Conte: A cau d’orella amb els més menuts. Es tracta d’una proposta orientada a infants d’1 a 3 anys, a càrrec de Pep Tort. Serà a partir de les 12 hores.
 
Caminantes de Les Fonts
 
Nova sortida diumenge dels Caminantes de Les Fonts. Us proposen una nova ruta, d’uns 8 quilòmetres, sortint des de La Barata i tornant al mateix punt. Més informació, aquí.
 
Aula d’estudi
 
Recordeu que diumenge 21 finalitza l’Aula d’Estudi a la Biblioteca. Es tracta d’un espai del qual els/les estudiants han pogut fer-ne ús, especialment en èpoques amb moltes proves i lliurament de treballs. 
 
Trobareu aquestes i altres informacions mensuals a l'agenda municipal.