Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cicle de programació estable s'estrena amb entrades exhaurides

Els Pastorets van omplir la Patronal, tot donant el tret de sortida a aquesta nova aposta cultural


El cicle de programació estable s'estrena amb entrades exhaurides

Sant Quirze ha estrenat aquest cap de setmana la programació cultural estable. I ho ha fet amb la versió infantil dels Pastorets, que ha aconseguit exhaurir les entrades.  Els joves actors i actrius del poble van interpretar el clàssic de Josep Maria Folch i Torras tant dissabte com diumenge davant d’una sala històrica de la Patronal plena. Els decorats cedits per la Joventut de la Faràndula van donar a la producció una gran qualitat escènica. Teatre de Galliners de Rialles Sant Quirze van ser els organitzadors d’aquesta posada en escena. També va tenir una bona acollida la projecció del concert de Simon & Garfunkel organitzada pels Amics de la Música ahir diumenge a la Patronal, que va ser seguida per més d’un centenar de veïns i veïnes.

 
La programació cultural estable continua aquest proper diumenge 28 de gener amb l’inici dels cicles de cinema adreçats a infants i adults. A les 17 hores, la Patronal acollirà la projecció de “El bosc de Haquivaqui”, una pel•lícula musical d’animació protagonitzada per animals que viuen al bosc i amb les veus del grup “Pastorets Rock”. A les 18.30 hores, la guardonada pel•lícula “La La Land. La ciutat de les estrelles”, protagonitzada per Ryan Gosling i Emma Stone, serà l’encarregada d’iniciar el cicle d’adults. Cada sessió té un preu de 2,5€ i podeu adquirir les entrades anticipadament a entrades.santquirzevalles.cat.
 
Podeu veure les fotografies del cap de setmana aquí.
 
Recordeu que podeu consultar la programació a la nova publicació “La 3mestral”. Podeu consultar-la en el document en format pdf adjunt a aquesta notícia.