Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Inscriu-te a la desena edició de la Cursa del Mussol

La competició, que coincideix amb els 20 anys del Club Excursionista, contempla diverses novetats


Inscriu-te a la desena edició de la Cursa del Mussol

El proper 24 de març se celebrarà una nova edició de la Cursa dels Mussols. Enguany la nova edició coincideix amb el desè aniversari de la cursa i el 20è del Club Excursionista de Sant Quirze del Vallès. 

Recordeu ja us podeu inscriure, mitjançant el web: cursadelsmussols.cat, i que el termini finalitza una vegada s’han assolit els 650 participants.
En aquesta edició les persones participants rebran una motxilla per a posar-hi aigua, mòbil, les barretes energètiques i el frontal. De fet, la cursa d’aquest any inclou diverses novetats, tot i que es manté el circuit, els avituallaments, l’entrepà de botifarra...
 
El lloc de sortida i arribada de la Cursa és el poliesportiu CEIP Purificació Salas Xandri a l’avinguda Arraona s/n de Sant Quirze del Vallès. Al voltant de la sortida hi trobareu àmplies zones on aparcar els vostres vehicles. L’inici de la cursa serà a les 19:30 hores. Prèviament hi haurà les curses infantils, amb tres recorreguts diferents, adaptats a les edats dels participants.
Al quilòmetre 7,5 de la Cursa hi haurà un control. Després d’una hora de l’inici de la cursa cal haver passat per aquest control, si no ho assoliu, els corredors escombres us informaran, (no patiu qualsevol persona preparada pot assolir aquesta fita).
Al cloure la Cursa, al pavelló hi trobareu: el servei de dutxa, massatge, repòs i un entrepà de botifarra preparat pel nostre servei de càtering voluntari.
Un any més hi haurà productes sense gluten per tots els corredors que ens indiquin a la inscripció.
 
Més informació, en aquest enllaç.