Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Comerç

Sant Quirze Comerç lliura el premi del concurs d'aparadors a la Farmàcia Barberà

La presidenta de l'Associació i el regidor de Desenvolupament Econòmic van ser els encarregats de donar el reconeixement


Sant Quirze Comerç lliura el premi del concurs d'aparadors a la Farmàcia Barberà

L’Associació Sant Quirze Comerç va lliurar divendres el premi del concurs d’aparadors de Nadal a la farmàcia Barberà, ubicada a l’av. de Pau Casals. El comerç ha estat el guanyador del certamen, que es va desenvolupar durant les festes nadalenques. L’acte va comptar amb la presència de la presidenta de l’Associació, Pepita Àvila, i el regidor de Desenvolupament Econòmic i Local, Àlex Brossa.

Recordem que tant la farmàcia Barberà com l’ortopèdia Ortoespai van ser les guanyadores del concurs d’aparadors nadalenc. Ortoespai, a la plç. 14 d’abril, va ser l’opció escollida per la Cambra de Comerç de Sabadell, amb un premi de 150 €. L’Associació Sant Quirze Comerç reconeixia amb un premi especial l’aparador de la farmàcia Barberà.
 
Un total de 10 establiments del municipi han participat enguany en la 48 edició del Concurs d’Aparadors que organitza la Cambra de Comerç de Sabadell, en col•laboració amb els ajuntaments de la demarcació.