Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Més d’un centenar de persones gaudeixen de les projeccions de cinema a la Patronal

Diumenge es van inaugurar els cicles de cinema adreçats al públic familiar i adult


Més d’un centenar de persones gaudeixen de les projeccions de cinema a la Patronal

Aquest passat diumenge 28 de gener, la Sala Històrica de la Patronal va acollir les sessions inaugurals dels cicles de cinema adreçats al públic familiar i adult que formen part de la programació cultural estable de Sant Quirze del Vallès. Infants i famílies van poder gaudir de “El Bosc de Haquivaqui”, una pel•lícula d’animació musical protagonitzada pels animals que viuen al bosc i amb les veus dels components del grup Pastorets Rock. Acte seguit, el film musical “La La Land. La Ciutat de les Estrelles” va captivar les 55 persones que es van acostar a la Patronal a gaudir d’una de les pel•lícules amb més èxit dels darrers anys.

Noves sessions


Aquest proper diumenge, dia 4 de febrer, es duran a terme noves projeccions emmarcades en aquests dos cicles. A les 17 hores, tindrà lloc per al públic familiar la pel•lícula d’animació francesa “L’hivern i la primavera al regne d’Escampeta”, que narra les aventures d’un regne en què un ogre malvat rapta la bella princesa Mèlia Pa de Pessic quan arriba l’hivern i en Lleó i els seus amics seran els encarregats de salvar-la. Un cop arribada la primavera, algú enverina l’aigua de la població i hauran de descobrir qui ha inflat les panxes dels veïns abans de poder celebrar el Carnestoltes.

Els personatges i les històries del regne de l'Escampeta fascinaran el públic amb els valors moderns que presenten, el trencament d'estereotips i una cuidada posada en escena que inclou uns estampats, efectes i fons de mil i un colors, decorats preciosistes, alguns d'inspirats en les miniatures dels llibres gòtics, i una música d'inspiració medieval.

Per altra banda, a les 18.30 hores tindrà lloc la projecció de “Hard Days Night”, una pel•lícula documental sobre The Beatles, en què les estrelles britàniques decideixen saltar-se les regles i fugir d’un programa de televisió per poder assaborir la llibertat. Per fer-ho, hauran de burlar els admiradors, esquivar periodistes i desobeir els seus representants. Es tracta d’una interessant comèdia d’aventures i rock & roll que s’ha convertit en un clàssic del cinema i una joia pels amants d’una de les bandes més grans de tots els temps.

Recordem que les pel•lícules familiars es projecten en versió doblada al català i, les adreçades al públic adult, en versió original subtitulada. Les sessions tenen un preu de 2,5€ i es poden adquirir les entrades a entrades.santquirzevalles.cat i mitja hora abans del passi a la mateixa Patronal.


Cicle de Cinema Familiar


4 de febrer: L'Hivern i la Primavera al regne d'Escampeta. 17 h

18 de febrer: Phantom Boy. 17 h

11 de març: Al Sostre del Món. 17 h

17 de març: Ballerina. 17 h
 

Cicle de Cinema Adults


4 de febrer: Hard Days Night (VOSE). 18.30 h

18 de febrer: Kurt Cobain. Montage of Heck (VOSE). 18.30 h

11 de març: Júlia Ist (pel•lícula catalana). 18.30 h

17 de març: Una pastisseria a Tòquio (VOSE). 19 h


Consulteu tota la programació de la programació estable de Sant Quirze a la nova revista "La 3Mestral".