Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

L'Ajuntament informa el veïnat de Castelltort sobre les obres als vials

Una seixantena de persones van assistir ahir a la sessió informativa d'aquestes actuacions a diferents carrers de la zona


L'Ajuntament informa el veïnat de Castelltort sobre les obres als vials

Una seixantena de veïns i veïnes de Castelltort van assistir ahir a la reunió convocada per l’Ajuntament, amb motiu del proper inici d’obres de reparació de vials. L’Ajuntament va donar a conèixer les actuacions i els dies que es realitzaran les visites d’obres obertes al veïnat perquè aquest pugui anar fent el seguiment. Les visites es faran els dijous a les 10 hores dels següents dies: 22 de febrer, 28 de març, 5 d’abril, 19 d’abril, 3, 17 i 31 de maig, 14 i 28 de juny, i 12 i 1 26 de juliol. 

L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, el tinent d’Alcalde de Territori, Francesc Fernàndez, tècnics municipals i un representant de l’empresa que durà a terme les obres, Rogasa Construcciones i Contratas, S.A.U, van ser els encarregats de dirigir la reunió.
En una primera fase d’arranjaran els carrers del Toixó, Conill, Guineu, Senglar i Esquirol. 
Les actuacions al carrer Toixó començaran el 2 de març, fins el dia 12. En el cas del carrer Conill, el dia 12 començaran les obres, fins l’1 de març.
En el cas del carrer de la Guineu, les obres es preveuen per al 19 d’abril, fins al 16 de maig. A finals de març, el dia 28, començaran les actuacions del carrer Senglar, i el 17 d’abril els del carrer Esquirol. 
En una segona fase es repararan els carrers Cucut i Gamarús. Les obres del Cucut seran del 13 al 27 de març. En el cas del Gamarús, del 17 de maig al 31 de juliol.
Les obres preveuen condicionament d’accessos, neteja del col•lector, reparacions de canals, enderrocs de paviments de formigó, repàs de juntes i acabats, entre altres.
Al marge de l’explicació tècnica, les persones assistents van poder fer suggeriments i aportacions, bàsicament centrat en els accessos a la urbanització. 
Recordem que les obres han estat adjudicades per un import de 335.492,54€.
El veïnat que tingui dubtes en relació al desenvolupament de les obres serà atès en horari d’informació urbanística els dimarts i dijous de 9 a 14 hores.