Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Actualització de la cartografia topogràfica urbana de Sant Quirze del Vallès

Els treballs s'han fet a partir de fotografies aèries i treball de camp


Actualització de la cartografia topogràfica urbana de Sant Quirze del Vallès

La Diputació de Barcelona ha realitzat l’actualització de la cartografia topogràfica urbana digital escala 1:1000 de Sant Quirze del Vallès. Aquesta cartografia és una eina essencial per al desenvolupament de les competències municipals bàsiques ja que és la que s’utilitza com a base de les cartografies temàtiques com ara el planejament urbanístic, el cadastre i les xarxes de serveis i equipaments. El treball va ser lliurat el passat 26 de gener pel diputat d’Urbanisme i Habitatge, Josep Ramon Mut, a l’alcaldessa, Elisabet Oliveras.
Per aquesta actualització s’han cartografiat 1.438 hectàrees de sòl urbà i urbanitzable del municipi, així com les hectàrees del sòl no urbanitzable necessàries per a la planificació urbanística dels seu àmbit territorial.
La cartografia ha estat realitzada a partir de fotografies aèries fetes amb tècniques fotogramètriques i del treball de camp, i està estructurada en sis fitxers que inclouen l’altimetria, planimetria, toponímia, model digital d’elevacions, vialer i model digital del terreny, segons plec d’especificacions tècniques v 2.2 aprovat per la Comissió de Coordinació Cartogràfica de Catalunya.
Aquesta cartografia es lliura en els formats Microstation, Autocad i PDF amb nivells i sistema de referència ETRS89.