Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Tres joves estudiants de l’INS Sant Quirze han creat un anunci del Canya Jove

Les alumnes han ideat una empresa de comunicació audiovisual com a tema del seu treball de recerca


Tres joves estudiants  de l’INS Sant  Quirze han creat un anunci del Canya Jove
La Mireia Prunés, la Lucía Fernández i la Judith Montserrat són tres joves estudiants de Batxillerat de l’INS Sant Quirze que han basat el seu Treball de Recerca en la creació d’una productora audiovisual. Una empresa destinada a realitzar campanyes de publicitat centrades en entitats que s'adrecen especialment als i les joves.
Per fer el treball es van fixar especialment en el Canya Jove com a servei que destina tots els seus recursos i activitats al jovent de Sant Quirze, donat que havien observat que mancaven eines de difusió que ajudin a fer conèixer totes les possibilitats d’orientació, dinamització i participació que s’ofereix al jovent. 
Les tres alumnes han creat la productora INNOVEYES amb l’objectiu d’elaborar una publicitat més adequada per a aquest públic, des d’una visió i una utilització de les eines 2.0 pròpiament juvenil,  que pretén  involucrar a aquests de manera directa, és a dir, conèixer les seves opinions i aplicar-les a l'hora de fer la publicitat. 
El resultat del treball de recerca ha estat la creació d’aquesta empresa de comunicació audiovisual de forma real, fent un estudi de mercat, el pla de màrqueting, el pla econòmic, etc. i la realització del seu primer encàrrec: l’anunci del Canya Jove que podeu veure clicant en aquest enllaç i un cartell publicitari del servei de joventut que fa servir la realitat augmentada amb l’aplicació Aurasma.