Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Mònica Ardid i Carles López, guanyadors de la segona edició de la Cursa Nocturna dels Mussols

L'esdeveniment, que va comptar amb 425 participants, es va dur a terme el passat dissabte 27 de març


Mònica Ardid i Carles López, guanyadors de la segona edició de la Cursa Nocturna dels Mussols

Aquest passat dissabte, dia 27 de març, Sant Quirze del Vallès va acollir la celebració de la segona edició de la Cursa Nocturna dels Mussols. L’esdeveniment esportiu es va dur a terme a la tarda/vespre amb la participació de més de 300 corredors i corredores, a més del centenar de nens i nenes que van participar a les curses infantils de la tarda. Van celebrar-se diverses curses des de 600 metres a 11.300 depenent de la categoria.

El recorregut de la cursa va transcórrer per la Serra de Galliners, sempre dins del terme municipal de Sant Quirze del Vallès.

En la categoria femenina, la Campiona d’Espanya 2008 i 2009, i actual sots campiona d’Europa Mònica Ardid (U.A. Terrassa) va obtenir una gran victòria per davant de l’experta trail runner nord-americana Susan Mikecz. La tercera plaça del podi va ser per la campiona del món del 2003 Teresa Forn (Running Team).

Pel que fa a la cursa masculina, es va produir durant tot el recorregut una aferrissada lluita entre els dos primers classificats de la passada edició. Finalment va ser Carles López (Vèrtic Runners) qui es va endur la victòria per davant del guanyador de l’any passat Jaume Folguera (Club Exta. UECANOIA). El tercer graó del podi va ser per l’ultra fondista Raül Angulo (Unió Excta. de Sabadell).

Els 425 dorsals posats a disposició dels participants (325 per la cursa gran i 100 per les infantils) van quedar exhaurits 15 dies abans de la celebració.

Gràcies a l’agradable temperatura i a la lluna gairebé plena, els i les participants van poder gaudir de la cursa i de l’espectacle visual que representava veure des dels punts més elevats de la Serra de Galliners tota la comarca il·luminada per les ciutats del Vallès Occidental.

L’edició d’aquest any de la Cursa Nocturna dels Mussols ha destinat 1 euro de cada inscripció per col·laborar amb l’acció solidaria que ha engegat l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, destinada a recaptar diners pels damnificats d’Haití.

Per a més informació sobre l’esdeveniment, consulteu el web www.cursadelsmussols.cat.