Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

Apunta’t als tallers sobre gestió energètica

Entén les teves factures, estalvia en el consum i practica nous hàbits d’estalvi


Apunta’t als tallers sobre gestió energètica

L’Ajuntament organitza dues sessions de tallers sobre gestió energètica. El proper dimecres dia 7 tindrà lloc la primera, de 10 a 12 hores al Casal d’Avis. La consultora energètica Silvia Invers serà l’encarregada d’impartir els tallers, que malgrat es plantegen en dos dies, se centren en la mateixa temàtica. 

Durant la classe de dimecres s’abordarà la interpretació de la factura elèctrica, amb l’objectiu de saber quina contractació necessitem, quins tràmits cal dur a terme amb les companyies, l’acolliment del bonus social o què és la contractació per discriminació horària i com utilitzar-la com a mesura d’estalvi.
En una segona sessió es posaran sobre la taula els canvis proposats a les factures analitzant les possibles mesures d’estalvi. També es tractaran els hàbits que potencien aquests estalvis. La data de la segona sessió serà el proper 9 de maig, també de 10 a 12 hores.
 
Les persones interessades a participar en els tallers, cal que s’inscriguin al Servei de Benestar i Gent Gran, enviant un correu electrònic a: benestar@santquirzevalles.cat. Les places són limitades.