Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Els primers grups d’alumnes de l’Institut finalitzen el Programa “Be an entrepreneur”

El programa, en llengua anglesa, arriba a la sisena edició entre el jovent de 3er d'ESO i 1r de Batxillerat


Els primers grups d’alumnes de l’Institut finalitzen el Programa “Be an entrepreneur”

Per sisè any consecutiu, joves de 3r d’ESO i de 1r de Batxillerat han gaudit del programa en llengua anglesa que fomenta les seves capacitats de gestió i lideratge d’un projecte empresarial

Un total de 50 joves de l’Institut Sant Quirze del Vallès han presentat aquest mes de febrer el resultat del treball realitzat gràcies a la seva participació en el programa Be an entrepreneur(Sigues emprenedor), impartit per la Fundació Escola d’Emprenedors i impulsat pel Servei d’atenció a persones emprenedores de l’Ajuntament.  Es tracta d’un programa que, any rere any, s’ha consolidat en el currículum del centre i que consisteix a desenvolupar un projecte empresarial mitjançant 13 sessions impartides íntegrament en llengua anglesa, amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor entre el jovent. També es fomenta la creativitat, l’autoestima dels estudiants, el treball i la cooperació en equip i el desenvolupament de les capacitats de gestió i lideratge. 
Els projectes s’exposen a classe, i d’aquesta manera l’alumnat treballa l’oratòria i habilitats com la persuasió o el lideratge.  
Entre les propostes que es treballen, hi ha idees com un sticker que conté un xip geolocalitzador, un hotel per a gossos o un supermercat autoservei.