Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Les improvisacions d’Impro Acatomba arrenquen somriures a la Patronal

Més de 80 persones assisteixen a l’espectacle “3, 2, 1 Impropon”


Les improvisacions d’Impro Acatomba arrenquen somriures a la Patronal

Les més de 80 persones assistents el passat divendres 3 de febrer a la Patronal van passar-ho d’allò més bé gràcies a la companyia Impro Acatomba, que va portar el seu “3, 2, 1 Impropon” a Sant Quirze de la mà de l’Espai d’Arts Escèniques. Abans d’entrar al recinte, els espectadors i espectadores havien d’escriure una frase en un paper. A partir d’aquests missatges, els membres de la companyia Jaumet Navarro i l’Emma Bassas van crear escenes relacionades amb pel•lícules conegudes de tots els gèneres partint de diferents combinacions de frases agafades a l’atzar. Navarro i Bassas van demostrar tenir unes grans dots d’improvisació i d’imaginació, fet que va provocar la sorpresa i les riallades del públic.

La participació dels espectadors i espectadores també es va donar en altres moments de la representació, en què els efectes de so conjuntament amb les aportacions del públic fetes a l’atzar, van obligar als dos actors a una constant improvisació. L’originalitat del format i la comicitat que van transmetre va donar una molt bona sensació a les persones assistents.

La propera cita organitzada per l’Espai d’Arts Escèniques serà l’obra “Les falses confidències”, que es representarà els dies 3 i 4 de març a la Patronal i anirà a càrrec de la companyia Onze al Teatre. Podeu adquirir les entrades anticipadament a http://entrades.santquirzevalles.cat.