Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze celebra aquest dissabte el Carnestoltes 2018

Un total de set comparses portaran l’alegria i la disbauxa pels carrers del poble


Sant Quirze celebra aquest dissabte el Carnestoltes 2018

Sant Quirze del Vallès celebra una nova edició del Carnestoltes aquest dissabte 10 de febrer. La Festa començarà amb la concentració dels i les participants a la Rua. Serà a les 16.30 hores a l’avinguda dels Països Catalans. Allà s’hi trobaran tant les comparses com els i les participants al concurs de disfresses individuals. L’inici del recorregut està previst per les 17.30 hores, moment en què el grup de percussió santquirzenc Batuketumba començarà la Rua a ritme de batucada.

Recorregut
El recorregut començarà a l’avinguda de Països Catalans i seguirà per la plaça 14 d’abril, rambla de Lluís Companys, avinguda Camí del Mas, rotonda FGC i avinguda de Pau Casals.

Lliurament de premis
Al voltant de les 19.30 hores, a l’escenari ubicat a la plaça d’Anselm Clavé, tindrà lloc l’arenga de Sa Majestat el Rei Carnestoltes, que farà un discurs irònic i sarcàstic sobre aspectes del poble i sobre l’actualitat del país. Just després tindrà lloc el lliurament de premis i es donaran a conèixer  les tres comparses guanyadores del concurs, que rebran 350€, 250€ i 150€. També rebran premis les tres parades de botifarres millors guarnides i els millors concursants individuals.
 
Fi de Festa
La celebració acabarà amb la tradicional botifarrada popular a càrrec de les entitats locals i el  ball de màscares amb música en directe. Enguany, l’actuació la protagonitzarà el grup santquirzenc Roleguita i Boquerón, que posaran ritme i bon rotllo a la recta final al Carnestoltes 2018.

Carnestoltes a Les Fonts
El barri de Les Fonts també celebrarà aquest dissabte el Carnestoltes. La Rua començarà a les 17.30 hores a la plaça de Manuel Mañas. Tant les persones com les comparses que vulguin participar al concurs de disfresses, es podran apuntar a la mateixa plaça de Manuel Mañas a partir de les 16.30 hores i fins que comenci el recorregut, que passarà per carrer Roma, carrer Sant Agustí, passatge Lola Anglada, carrer Mossèn Josep Pons, carrer de Nostra Senyora del Roser, carrer Església, passeig de la Riera i Pista Poliesportiva de Les Fonts. Allà es farà l’arenga de Sa Majestat el Rei Carnestoltes, el lliurament de premis i una botifarrada popular.