Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La disbauxa i la diversió prenen els carrers de Sant Quirze

Els Caçafantasmes de l’AMPA Onze de Setembre guanyen el concurs de comparses


La disbauxa i la diversió prenen els carrers de Sant Quirze

Ahir dissabte 10 de febrer, Sant Quirze del Vallès va acollir una de les festes més divertides de l’any, el Carnestoltes. Un total de set comparses van participar a la Rua, les deAMPAS Taula Rodona, Lola Anglada, Onze de Setembre, El Turonet i Purificació Salas, la de l'Esplai la Flama i la de la Junta del Casal d'Avis. Bebès, papallones, sardines,  formigues i gnoms, entre altres, van fer gaudir el nombrós públic que va a sortir al carrer per celebrar la Festa.

A la plaça d’Anselm Clavé, després del reivindicatiu discurs de les Reines Carnestoltes, que aquest any van ser noies de l’Esplai La Flama, va tenir lloc el lliurament dels premis, en què els Caçafantasmes de l’AMPA Onze de Setembre van aconseguir el premi a millor comparsa, per davant de Formianglada del Lola Anglada i El Bosc del Turonet, segona i tercera, respectivament. Els Gegants, l’Ateneu del Món i l’Onze de Setembre van aconseguir els premis a millor parada de botifarres.

Acte seguit, com marca la tradició, les parades de botifarres no paraven de servir entrepans mentre el grup santquirzenc Roleguita i Boquerón feia despertar les ganes de ballar amb les seves versions de clàssics del rock amb lletres per als més menuts. Amb ells es va posar punt i final a la participativa i divertida jornada.

D’altra banda, el barri de Les Fonts també va celebrar el Carnestoltes amb Rua, botifarrada i ball. La Passarel·la Les Fonts va ser la comparsa guanyadora del concurs.

Fotografia: Formianglada, del Lola Anglada, va quedar segona al concurs de comparses.

Gaudiu dels reportatges fotogràfics dels Carnestoltes de Sant Quirze i de Les Fonts.