Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Sant Quirze amb ulls de dona

Un taller abordarà l'experiència de les dones en l'anàlisi de l'entorn quotidià


Sant Quirze amb ulls de dona

El Centre Municipal d'Informació i Recursos per a Dones us convida el proper dijous dia 15 al taller: Sant Quirze amb ulls de dona, l’experiència de les dones en l’anàlisi de l’entorn quotidià.  Es tracta d’una iniciativa per analitzar els espais i els entorns urbans des d’una perspectiva de gènere. Una forma d’avançar cap a ciutats i municipis inclusius, igualitaris i sense discriminacions de cap tipus. Les persones assistents podran reflexionar al voltant dels elements que contribueixen a la percepció de seguretat o inseguretat de les dones. També es tractarà el seu apoderament, perquè es valori el coneixement que tenen sobre el seu entorn, esdevenint les màximes expertes d’aquest.

Finalment, un altre dels punts forts del taller se centrarà en la reflexió sobre la incidència del disseny urbanístic i la planificació urbana.
L’activitat tindrà lloc de 17 a 19.30 hores a l’espai Maria Mercè Marçal. Cal inscriure`s prèviament, enviant un correu electrònic a: sumemxlaigualtat@santquirzevalles.cat, o bé trucant al 937216899, extensió 5228.