Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Economia

El programa de formació SQ Viu l’Empresa obre amb una sessió de novetats fiscals

Es tracta d'una formació empresarial dirigida pel responsable financer de la CECOT


El programa de formació SQ Viu l’Empresa obre amb una sessió de novetats fiscals

El Centre de Desenvolupament Econòmic i Local de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès acull aquest matí, la primera formació empresarial  de 2018, oferint una sessió de novetats fiscals a càrrec de l’economista i responsable financer i fiscal de la CECOT, Enric Rius.

Els darrers dies de 2017 es va publicar nova normativa que incorpora noves obligacions formals en alguns casos, i noves garanties per als contribuients, entre altres.  L’increment de conflictes amb l’Adminsitració Tributària fa que sigui indispensable tenir una visió completa de cap on s’orienten tots aquests canvis.
 
El serveis a l’Empresa  i a Persones Emprenedores ofereixen, des de fa nou anys, un programa de formació gratuït adreçat al teixit empresarial del municipi, amb formadors de vàlua contrastada i temàtiques d’aplicació directa al dia a dia d’una empresa, o a mida de les necessitats d’una persona que vol emprendre.
 
La propera formació prevista serà al més de març i es farà  conjunta amb els ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès i Castellar del Vallès. El tema central serà com treure el màxim profit del Facebook i el whatsapp per als negocis.