Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

Sant Quirze celebra diumenge la Festa dels Animals

Passejada de gossos, tallers i exhibicions ompliran els exteriors de Can Feliu durant tot el matí


Sant Quirze celebra diumenge la Festa dels Animals

El proper diumenge 18 de febrer Sant Quirze celebrarà la tercera edició de la Festa dels Animals. Des de les 9 fins les 13.30 hores els exteriors de Can Feliu acolliran diverses activitats i propostes.

 
Passejada prèvia de propietaris/es de gossos
Enguany, la jornada començarà amb una passejada de gossos pels rodals del municipi. Una caminada amb altres propietaris/es d’animals de companyia, dirigida per l’entitat iCanWalk i l’Associació de Gossos de Sabadell. El punt de trobada serà el camí de la riera de Can Ponsic. Les persones participants rebran un obsequi i podran gaudir d’una xocolatada gratuïta al final de recorregut!
 
Tallers i exhibicions
Les entitats i associacions participants han previst una programació molt diversa. Hi haurà sessions de jocs cognitius i de detecció, a càrrec de Galguedonia & Friends; exhibició de detecció de substàncies i assistències per part d’International Detector Dogs i la UAB; sessions d’obediència bàsica, a càrrec del Centre Caní Can Palau i una exhibició sobre educació i habilitats canines i projectes bidireccionals d’inclusió social, de la mà d’Al Perro Verde.
No faltaran a la cita les propostes d’Improcan, Vallescat i Progat Sabadell.
 
Adopta un animal de companyia!
La Lliga Protectora d’Animals de Sabadell organitzarà a les 12.45 h una desfilada de gossos en adopció. Una oportunitat per conèixer aquells exemplars que busquen una llar. Als diferents stands també podreu trobar alguns exemplars en adopció o informació sobre els mateixos.
 
Centres veterinaris locals
El centre veterinari El Mussol, Nouclínic Veterinaris i Vet’s Sant Quirze participen activament en la festa. Fins al 16 de març podreu xipar els vostres animals en aquests establiments, a un preu especial de 40 euros.
 
II Sorteig #jonoemmerdoSQV
Amb motiu de la Festa, torna el Sorteig #jonoemmerdoSQV a Instagram, una campanya que vol posar en valor les actituds positives i la tinença responsable, en lloc de destacar, criminalitzar o mostrar les actituds negatives. Totes les persones que tinguin un animal de companyia i tinguin consciència de ser bons propietaris poden pujar una foto del seu animal a Instagram (una foto per perfil i que no sigui privat) amb l’etiqueta #jonoemmerdoSQV. Les fotografies participaran en un sorteig que premiarà una de les persones participants amb un xec de 100 euros que es podrà bescanviar als centres veterinaris col·laboradors de la Festa dels Animals. Podeu participar fins dimecres vinent, 21 de febrer, a les 23.59.
 
Activitats infantils
L’entitat ARCA de Barberà del Vallès oferirà un pintacares per als infants, amb un donatiu solidari. No faltarà un taller per pintar màscares amb cares d’animals, a càrrec de Copys-agroconsum. Els més agosarats, podran fer un punt de llibre, gràcies a la direcció artística de l’associació ICanWalk. Una activitat que servirà per recollir fons per als animals més necessitats.
L’Associació de Propietaris de Gossos de Sabadell animarà els infants a fer el seu propi gos de cartró.

Coneix la Cívika!
Heu seguit les històries de la Cívika a l’Informem? Aquest personatge que lluita per combatre les Malefikakes visitarà Sant Quirze durant tot el matí de la festa. Tindreu ocasió de fotografiar-vos amb ella, conèixer-la de prop i escoltar els seus consells. Una caracterització que dirigeix “Més o menys teatre” . La cívika és interpretada per Gemma Romeu.
 
Màsterclass d’obediència bàsica
Durant la festa us podreu inscriure en aquest seminari pràctic per aprendre algunes tècniques bàsiques amb el vostre gos/gossa. El Centre Caní Can Palau ofereix sessions totalment gratuïtes d’una hora, a l’espai de socialització lliure del recinte firal, el proper 21 de febrer. Les inscripcions es duran a terme a l’stand de l’Ajuntament, durant la festa. Les persones participants rebran un obsequi de cliker i premi.
 
Podeu consultar la programació al detall en el programa adjunt.