Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

Jornada sobre gestió forestal per a la prevenció d’incendis a la Serra de Galliners

El proper 3 de març s'organitza aquesta sessió oberta a tota la població


Jornada sobre gestió forestal per a la prevenció d’incendis a la Serra de Galliners

Sant Quirze gaudeix de l’entorn natural de la Serra de Galliners, un corredor biològic que esdevé un dels últims espais forestals de la plana del Vallès. Amb l’objectiu de conscienciar de la necessitat de preservar aquest espai, i amb el trist record del gran incendi fo­restal de l’any 1994 en què es va cremar gran part d’aquesta super­fície, la Regidoria de Territori i Me­di Ambient, amb la col·laboració de la Fundació Pau Costa, organitza una jornada per difondre i debatre sobre les ac­tuacions de prevenció d’incendis forestals a la zona. 

La jornada “Gestió per a la pre­venció dels grans incendis forestals a Sant Quirze” tindrà lloc dissabte 3 de març, al Centre Cívic Can Fe­liu, de 9 a 14h, i consistirà en una primera part amb diverses ponèn­cies per part de Bombers, profes­sionals del sector forestal i serveis tècnics municipals , i una segona, on, després d’un petit refrigeri, les persones assistents es desplaçaran fins a la serra per veure i debatre sobre les actuacions de gestió fo­restal realitzades i pendents. 

 
La sessió està oberta a tota la po­blació i, en especial, a les persones interessades en la protecció de la serra de Galliners. 
 
Per participar en la jornada cal inscripció prèvia, enviant un cor­reu electrònic a:
territori@sant­uirzevalles.cat, o bé trucant al 937216800, ext. 2000, de dilluns a divendres de 8 a 15 hores.

Consulteu tota la programació a l'Agenda.