Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

Sessió formativa en higiene i seguretat alimentària

La iniciativa tindrà lloc dissabte i està orientada al personal de les entitats


Sessió formativa en higiene i seguretat alimentària

La producció d’aliments segurs és una responsabilitat compartida entre tots els agents socials, econòmics i autoritats competents. Per aquest motiu la formació continuada en matèria d’higiene alimentària de tots els sectors tant professionals com socials que manipulen aliments (encara que sigui de forma puntual) és obligatòria, d’acord amb la normativa vigent aplicable.

Per aquest motiu el Servei de Salut Pública de l’Ajuntament, amb la col•laboració del Servei de Participació Ciutadana, organitza una sessió formativa en matèria d’higiene i seguretat alimentària on l’objectiu d’aquesta formació és adquirir bones pràctiques de manipulació, higiene i conservació d’aliments. Aprendrem també les mesures i els factors a tenir en compte per evitar malalties de transmissió alimentària i d’altres perills.
La sessió formativa serà el proper dissabte 17 de febrer de 2018 al Celler de Can Barra del 10 a 13 h i estarà especialment orientada al personal de les entitats que, en organitzar alguna activitat, intervinguin en algun moment en la manipulació d’aliments. La nutricionista Anna Gispert serà l’encarregada de dirigir la sessió, que és totalment gratuïta.
Així mateix, s’impartiran altres sessions formatives orientades  a altres col•lectius:
 
-Dilluns 19 març i 9 d'abril : curs adreçat al personal manipulador del sector de la restauració col•lectiva i menjars per emportar. Horari: 19 a 21 h.
-Dimarts 6 i 20 de març: curs adreçat al personal manipulador del sector del comerç detallista d’alimentació. Horari: 14:45 a 16:45h.
 
 
Per a més informació truqueu a la  Servei de Salut Pública  937216800.