Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Patronal projectarà el documental biogràfic del líder de Nirvana, Kurt Cobain

L'equipament també acollirà la projecció del film Phantom Boy adreçat al públic familiar


La Patronal projectarà el documental biogràfic del líder de Nirvana, Kurt Cobain

Aquest diumenge 18 de febrer tindrà lloc la tercera sessió doble de cinema a la Patronal emmarcada en la Programació Cultural Estable de Sant Quirze del Vallès. A les 17 hores es projectarà “Phantom Boy”, pel•lícula adreçada al públic familiar i recomanada per a majors de 7 anys que narra les aventures de Léo, un noi d’onze anys que té el poder de sortir del seu cos i que ajuda a un inspector de policia a trobar el gàngster que l’ha ferit. Aquest film d’animació ha estat dirigit per Jean-Loup Felicioli i Alain Gagnol, responsables de l’exitosa pel•lícula “Un gat a París” (2010).

 
Més informació i entrades AQUÍ.


D’altra banda, i adreçat al públic adult, a les 18.30 hores començarà el documental “Kurt Cobain: Montage of Heck”, estrenat el passat 2015 al prestigiós Festival de Cinema de Sundance. El film parla sobre moments íntims de la vida del cantant, des dels seus primers dies a Aberdeen (Washington) fins als últims dies del seu grup, Nirvana, en què va lluitar contra la depressió i la seva addicció a les drogues. A través d’aquesta pel•lícula descobrirem quines causes el van portar a la mort quan es trobava en el moment més àlgid de la seva carrera musical.
 


Més informació i entrades AQUÍ.

“Phantom Boy” es projectarà doblada al català i el documental sobre la vida de Kurt Cobain en versió original subtitulada. Les sessions tenen un preu de 2,5€ i es poden adquirir anticipadament a http://entrades.santquirzevalles.cat, on trobareu informació sobre totes les activitats incloses en la Programació Cultural Estable de Sant Quirze del Vallès.