Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Apunta't a la propera sortida al teatre!

L'Ajuntament us proposa gaudir de "Si mireu el vent d'on ve", al Teatre Lliure de Montjuïc


Apunta't a la propera sortida al teatre!

L’Ajuntament de Sant Quirze, des del Centre Municipal d’Informació i Recursos per a Dones, ja ha organitzat la propera sortida al teatre. El dia 14 de març podeu gaudir de l’obra “Si mireu el vent d’on ve”, al Teatre Lliure de Montjuïc, a Barcelona.
Ja us podeu inscriure per assistir-hi. Recordeu que les persones interessades s’hauran de presentar als punts de trobada següents: carrer de l’Església de Les Fonts, a les 17:45 hores, o rotonda dels FGC de Sant Quirze, a les 18 hores.
Podeu gestionar la inscripció aquí, fins al 19 de febrer. També podeu fer-ho de manera presencial als següents punts:


Oficina d'Atenció Ciutadana

Oficina Ajuntament
Plaça de la Vila, 1 (08192)
Dilluns a dijous de 8:30 a 19h, divendres de 8:30 a 14h
Telèfon: 937216800

Oficina Torre Julià de les Fonts
C/ de Josep Mitats, 10 (08194)
Dimecres de 16.45 a 20h i divendres de 8.45 a 14h
Telèfon: 937840136


El preu de la sortida és de 23,71 euros. Per a més informació: podeu trucar al telèfon 93 721 68 00 del Servei d’Informació telefònica de l’OAC o directament al Centre Municipal d’Informació i Recursos Per a les Dones - Espai Maria-Mercè Marçal.

L’obra, un viatge per l’Anglaterra rural


Si mireu el vent d’on ve parla de la Irene (Emma Vilarasau), la mestressa d'una finca dedicada al cultiu de pomes, on viu amb el seu fill. La seva filla se'n va anar fa molt de temps i n'ha perdut el contacte. Una tardor, ella torna i es desencadena aquest relat sobre la maduresa i els canvis de l'Anglaterra rural d'avui. El signa una de les dramaturgues més reconegudes del panorama britànic actual. Una posada en escena dirigida per Fernando Bernués.