Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

Vine a la Festa dels Animals; passeja amb el teu gos, adopta'n un o coneix els nous espais de socialització!


El cap de setmana a SQV

La Festa dels Animals centra les propostes del cap de setmana. Diumenge, propietaris/es de gossos i amants dels animals esteu convidats a participar en aquesta iniciativa. Una activitat a l’aire lliure que es complementa amb les propostes culturals del cicle de programació estable. Preneu bona nota!

 
Festa dels Animals
 
Els exteriors del centre cívic Can Feliu acullen diumenge la Festa dels Animals. Ja  a les 9 h s’organitza una passejada amb gossos/es per tothom que vulgui participar. La sortida serà al camí de la riera de Can Ponsic. En acabar, sobre les 10h, hi haurà xocolatada per a tothom i benvinguda a l’inici de la festa. Exhibicions sobre educació, obediència bàsica, desfilada de gossos en adopció, tallers infantils i fins i tot la Cívika, seran les protagonistes d’un matí ben complert. Més informació aquí.
 
Cicle de programació estable
També diumenge tindrà lloc la tercera sessió doble de cinema a la Patronal, emmarcada en la Programació Cultural Estable de Sant Quirze del Vallès. A les 17 hores es projectarà “Phantom Boy”, pel•lícula adreçada al públic familiar i recomanada per a majors de 7 anys. Aquest film d’animació ha estat dirigit per Jean-Loup Felicioli i Alain Gagnol, responsables de l’exitosa pel•lícula “Un gat a París” (2010).
D’altra banda, i adreçat al públic adult, a les 18.30 hores començarà el documental “Kurt Cobain: Montage of Heck”, estrenat el passat 2015 al prestigiós Festival de Cinema de Sundance. El film parla sobre moments íntims de la vida del cantant, des dels seus primers dies a Aberdeen (Washington) fins als últims dies del seu grup, Nirvana. Més informació i entrades aquí.
Jornada de donació de sang
 
 
El CAP Sant Quirze organitza avui una nova jornada de donació de sang organitzada pel Banc de sang i Teixits de Catalunya. Les persones que vulguin participar-hi, poden adreçar-se al CAP Sant Quirze de les 16:30 a les19:30 hores.
 
 
Sessió formativa en higiene i seguretat alimentària 
 
El Servei de Salut Pública de l’Ajuntament, amb la col•laboració del Servei de Participació Ciutadana, organitza una sessió formativa en matèria d’higiene i seguretat alimentària on l’objectiu d’aquesta formació és adquirir bones pràctiques de manipulació, higiene i conservació d’aliments. La sessió formativa serà el proper dissabte 17 de febrer de 2018 al Celler de Can Barra del 10 a 13 h i estarà especialment orientada al personal de les entitats. 
 
3r Concurs d'Arrossos
 
L'Estraperlo organitza aquest diumenge 18 de febrer, a partir de les 11.30 hores, la 3a edició del Concurs d'Arrossos. El programa de la jornada finalitzarà amb el concert de Jaume Arnella. Durant tot el dia hi haurà servei de barra i música i tatuatges amb Hans Poke Tattoo.
 
Caminantes de Les Fonts
 
Diumenge dia 18 de febrer, nova caminada dels Caminantes de Les Fonts, en aquesta ocasió, a Mura. La cita és a les 8:30 davant l'església, i aquí teniu més informació.
 
 
Més informació, a l'agenda municipal.