Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

La Festa dels Animals possibilita l'inici d'adopció d'una desena de gossos sense llar

Els exteriors de Can Feliu es van acollir diumenge aquesta festa protagonitzada per entitats i assocaciacions


La Festa dels Animals possibilita l'inici d'adopció d'una desena de gossos sense llar

Centenars de persones van gaudir diumenge de la Festa dels Animals als exteriors de Can Feliu. La tercera edició d’aquesta activitat es consolida un any més com una proposta de referència per als propietaris i propietàries d’animals de companyia, així com per entitats, fundacions i comerços relacionats. Un clar exemple del bon funcionament de la iniciativa és que, segons informen les entitats participants, una desena de gossos es troben en els tràmits inicials d'adopció. Ahir diumenge moltes famílies ja s'hi van interessar i ara les entitats esperen acabar de gestionar amb èxit les adopcions.

El matí va començar amb una iniciativa pionera: una passejada pels voltants del municipi. Una cinquantena de persones van caminar amb els seus gossos des de la riera de Can Ponsic, fins a Can Feliu. La passejada, organitzada per l’Icanwalk i l’Associació de Propietaris/es de Gossos de Sabadell, va acabar amb una xocolatada gratuïta per a totes les persones participants, donant la benvinguda a l’inici de festa. 
Les entitats i associacions participants van ser les protagonistes d’una programació molt diversa. Des de sessions de jocs cognitius i tallers a càrrec de Galguedonia & Friends, exhibicions d’obediència avançada organitzades pel Centre Caní Can Palau o demostracions d’educació i d’habilitats canines en projectes d’inclusió social, per part d’Al Perro Verde.
La Lliga Protectora de Sabadell va organitzar una desfilada de gossos en adopció. S’hi van sumar també amb un exemplar respectivament Improcan i l’Associació de Propietaris/es de Gossos de Sabadell.
Els centres veterinaris locals continuen participant activament en la festa. Fins al 16 de març podeu xipar els vostres animals en aquests establiments, a un preu especial de 40 euros.
No van faltar les activitats infantils, com pintacares i tallers, a càrrec d’ARCA Barberà o Copy’s-agroconsum.
 
Participa al Sorteig d’un val de 100 euros!
 
Recordeu que encara podeu participar en el Sorteig #jonoemmerdoSQV a Instagram. Podeu pujar una foto del vostre animal de companyia (de perfil, que no sigui privat) amb l’etiqueta #jonoemmerdoSQV. Les Les fotografies participaran en un sorteig que premiarà una de les persones participants amb un xec de 100 euros que es podrà bescanviar als centres veterinaris col•laboradors de la Festa dels Animals. Podeu participar fins dimecres vinent, 21 de febrer, a les 23.59.
 
Els participants a la Festa van poder informar-se sobre els nous espais de socialització per a gossos, tot aportant millores i suggeriments. També es va informar sobre la nova ordenança sobre tinença responsable d’animals. El personatge de l’Informem Cívika fa fer acte de presència a la festa, gràcies a la col•laboració de Més o menys teatre, per explicar alguns elements relacionats amb el respecte a l’entorn. Finalment, les persones interessades van poder inscriure’s a una Màsterclass d’Obediència bàsica el proper 21 de febrer.
 
Podeu consultar les imatges de la passejada en aquest enllaç, i de les exhibicions i stands aquí. També trobareu el vídeo de resum aquí.