Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

Estudiants de Sant Quirze, guardonats en el Concurs de Dibuix de CASSA

El certamen arriba a la 15 edició centrat en l'aigua i el medi ambient


Estudiants de Sant Quirze, guardonats en el Concurs de Dibuix de CASSA
Estudiants de Sant Quirze han estat guardonats en el marc de la 15a edició del Concurs de Dibuix que organitza CASSA. El certamen ha premiat les millors obres sobre l’aigua i el medi ambient presentades pels estudiants del municipi. De fet, enguany hi han participat una cinquantena d’escoles dels municipis de Sabadell, Santa Perpètua de Mogoda, Parets del Vallès, Palau-solità i Plegamans i Sant Quirze del Vallès. L’acte de lliurament va tenir lloc ahir a la Patronal, i va comptar amb la presència del regidor de Parcs, Jardins i Via Pública, Mobilitat i Serveis, David Caminal i el gerent de concessions de CASSA, Josep Maria Manyosa.
Els primers premis han guanyat una bicicleta i, els segons, un patinet. Els accèssits s’han emportat uns altaveus bluetooth. Les escoles dels principals premiats van rebre ahir  un val per a material escolar. I tots els finalistes, un detall sorpresa. Els guanyadors del concurs a Sant Quirze han estat de les escoles Onze de Setembre i Purificació Salas: Edurne Correa, Berta Cáceres, Aina Ros, Noa Maria i Ander Arteaga.
El Concurs de Dibuix CASSA és una de les iniciatives de conscienciació mediambiental més arrelades en els municipis vallesans on CASSA gestiona el servei municipal d’aigües i que, des de fa 31 anys, es convoca en el marc del programa educatiu de la companyia d’aigües: l’EDUCASSA. En concret, el Concurs de Dibuix posa el punt i final a l’activitat ‘El recorregut de l’aigua: des del lavabo fins al riu’ que la Fundació CASSA ofereix als estudiants d’entre 10 i 14 anys. En aquesta activitat, que es porta a terme a l’EDAR del Riu Ripoll, els alumnes coneixen el procés de depuració de les aigües i fan una simulació del procés a petita escala en el Laboratori d’EDUCASSA.
Aquest curs escolar, el jurat del Concurs de Dibuix ha estat format per Montserrat Senserrich, pintora;  Engràcia Torrella, directora del Museu d’Art de Sabadell; Ricard Calvo, pintor i membre de l’Acadèmia de Belles Arts; i Carles Cascón, periodista especialitzat en cultura.