Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El Molinet Màgic arriba a la Patronal

La representació tindrà lloc aquest diumenge 25 de febrer a les 18 hores


El Molinet Màgic arriba a la Patronal

Rialles Sant Quirze organitza aquest diumenge 25 de febrer, a les 18 hores, la representació de l’espectacle familiar “El Molinet Màgic” a la Patronal. Es tracta d’una producció de la companyia Engruna Teatre, que realitza una adaptació del conte tradicional “El molinet de sal” on incorporen elements com titelles, objectes i projeccions per potenciar l’imaginari i la creativitat de tots els públics. Les actrius Ruth Garcia i Mireia Fernàndez explicaran una historia que parla sobre estar agraït per la sort que tenim i que, de vegades, si la busquem massa, se’ns pot girar en contra.

Les entrades tenen un preu de 7€ per persona i de 6€ per als amics i amigues de Rialles. Es poden adquirir anticipadament a http://entrades.santquirzevalles.cat i mitja hora abans de la representació a la mateixa Patronal.

Sortida al teatre del Club d’Espectadors de l’Espai d’Arts Escèniques

El Club d’espectadors de l’Espai d’Arts Escèniques organitza una sortida familiar per anar a veure el musical “La Bella i la Bèstia” al teatre La Faràndula de Sabadell.  La sortida tindrà lloc el proper dissabte 10 de març, a les 18 hores i el preu de l’entrada és de 12€.

Podeu fer la reserva i el pagament  al web de l’Espai, http://espaisqv.cat, fins al proper 23 de febrer.

“La Bella i la Bèstia“, és un text de Quim Carné, amb músiques del compositor sabadellenc Oriol Padrós, coreografies de Montse Argemí, de l’escola de dansa Bots, sota la direcció musical de Roger Pérez i dirigida per Quim Carné amb l’ajuda de Roser Castellví.

L’Espai d’Arts Escèniques, mitjançant El Club de l’Espectador, organitza periòdicament sortides per anar a veure obres de teatre a altres poblacions. De fet, aquest dissabte 24 de febrer, les persones que s’hi van inscriure gaudiran de "Les Noies de Mossbank Road" a La Villarroel, obra protagonitzada per Cristina Genebat, Marta Marco i Clara Segura.