Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Festa del Cinema Infantil en Català arriba a Sant Quirze

Tindrà lloc aquest dissabte 3 de març a la Patronal a partir de les 12 hores.


La Festa del Cinema Infantil en Català arriba a Sant Quirze

Aquest dissabte 3 de març, a les 12 hores, la Patronal acollirà Un dia de Festa, un matí de música, teatre, titelles, cinema i festa. Una oferta cultural que presenta una nova manera d’anar al cinema amb els infants. Músics i animadors de la companyia Xip Xap esperaran els infants i les famílies a la porta de la Patronal per convidar-los a la festa. Un cop dins de la sala, els nens i les nenes gaudiran d’una selecció de pel•lícules presentades i acompanyades de música, màgia, titelles i jocs. En acabar les projeccions, la banda de música posarà punt i final a la jornada.

Els fragments que es projectaran són de pel•lícules d’animació premiades a diferents festivals europeus i que entenen el cinema com un art d’expressió artística. Concretament es projectaran fragments de:

El Diari de la Florentina, Janusz Martyn, Polònia.

L'hivern al Regne d'Escampeta, de Pierre-Luc Granjon i Pascal Le Notre, França.

La cançó del Bosc de Haquivaqui, de Rasmus A. Siversten, Noruega-Països Baixos

Tigres Enfilats, de Benoit Chieux, França.

El preu de les entrades és de 4€ i es poden adquirir anticipadament a http://entrades.santquirzevalles.cat i mitja hora abans de l’inici a la mateixa Patronal. La durada prevista de l’activitat, recomanada per a majors de 3 anys, és d’una hora i 30 minuts.

Un Dia de Festa és un projecte de Pack Màgic, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'Obra Social "La Caixa".