Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Mesures de prevenció i seguretat per la previsió de nevada

Avui a partir de les 17 hores, els equipaments municipals romandran tancats i se suspenen les extraescolars de les escoles


 Mesures de prevenció i seguretat per la previsió de nevada

 Les activitats extraescolars i tots els equipaments municipals tancaran avui a partir de les 17 hores com a mesura de prevenció i seguretat davant la previsió de nevada. El Centre de Coordinació Operativa Municipal (CECOPAL) de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, format per tècnics de diverses àrees i presidit per l’alcaldessa, s’ha reunit avui les 14 hores per tal de definir els diferents protocols a seguir a mesura que avanci l’episodi de neu previst per a les properes hores. Per seguretat,s'ha decidit tancar les escoles, equipaments municipals i el Complex Esportiu a partir de les 17 hores i suspendre les activitats que s’hi desenvolupen. 

Efectius
Paral·lelament, diferents efectius estan mobilitzats tant a nivell de brigada d'obres com policia local per poder respondre en cas que sigui necessari. L'Ajuntament també compta amb un total de 40 tones de sal per poder distribuir pels diferents carrers per evitar glaçades.
Es recomana seguir l'evolució de la nevada mitjançant els mitjans de comunicació i evitar en la mesura que sigui possible els desplaçaments.
Podeu seguir aquí els consells en cas de nevades i onades de fred: Consells onada de fred