Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

L'Ajuntament comença a realitzar els treballs per prevenir els efectes de la nevada

Es distribuirà sal al voltants dels equipaments municipals i les escoles, així com als principals punts conflictius o d'afluència de gent


L'Ajuntament comença a realitzar els treballs per prevenir els efectes de la nevada

 Els diversos efectius mobilitzats pel Centre de Coordinació Operativa Municipal per la nevada d'avui han començat a escampar sal pels principals punts d'afluència de públic de Sant Quirze en previsió que la nevada s'intensifiqui en les properes hores. Segons el Centre de Coordinació operativa de Catalunya, durant la nit i matinada les nevades podrien arribar fins als 15 cm al prelitoral i molt més importants a d'altres indrets de Catalunya.

Recordem que aquest migdia s'ha decidit suspendre les actiivitats extraescolars i a l'aire lliure i també s'han tancat els diferents equipaments municipals, inclosos el Complex Esportiu Municipal, l'Escola de Música, l'Escola d'Adults i l'Escola Bressol Municipal.

Protecció Civil de la Generalitat està difonent diverses mesures per garantir la seguretat. La primera d'elles és desaconsellar els desplaçaments en transport privat durant el dia de demà. De la mateixa manera, s'ha suspès el transport escolar i, si bé hores d'ara es preveu que les escoles estiguin obertes, no es podrà garantir una activitat normal pel fet que alguns docents podrien no arribar al seu centre de treball. També en aquesta línia la Universitat Autònoma de Barcelona ha suspès les classes i s'ha recomanat que qui pugui, treballi des de casa.

Si, malgrat tot, us heu de desplaçar, informeu-vos abans de sortir de l'estat de les vies i porteu al cotxe els elements que us podran servir en cas de trobar-vos en una emergència: mantes i roba d'abric, aigua, el dipòsit ple de combustible i cadenes, el mòbil carregat, i conduir amb molta precaució, especialment en zones ombrívoles.

Podeu consultar l'estat de les vies en el web del Servei Català de Trànsit:  

http://cit.transit.gencat.cat/cit/AppJava/views/incidents.xhtml

Hora d'actualització: 19:03 27/02/2018