Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

Es manté el dispositiu PAM Neucat en fase d'alerta, a l'espera que la nevada minvi a partir del migdia

Protecció civil de Catalunya demana evitar desplaçaments en la mesura del possible


Es manté el dispositiu PAM Neucat en fase d'alerta, a l'espera que la nevada minvi a partir del migdia

Sant Quirze segueix amb l'activació del Pla d'Actuació Municipal Neucat en fase d'alerta. La neu ha començat a caure a partir de les 5 de la matinada i hores d'ara continua caient amb menys intensitat. Els centres escolars han informat al seu alumnat que romandran oberts malgrat no es pugui garantir una activitat normalitzada.
Diferents efectius municipals han estat treballant al llarg de tota la nit a Sant Quirze escampant sal pels punts més conflictius i a les entrades dels equipaments. Des de protecció civil de la Generalitat s'ha activat l'emergència del Pla Neucat de Catalunya i es recomana reduir la mobilitat per les vies i carreteres del país, algunes d'elles tallades.

Pel que fa als equipaments municipals, l'edifici central de l'Ajuntament romandrà obert amb serveis mínims. La resta d’equipaments com el Complex Esportiu Municipal o els Centres Cívics continuaran tancats per tal d’evitar els desplaçaments de la població. L'equip de protecció civil municipal i la Policia Local agraeix la col·laboració dels ciutadans i ciutadanes, que han seguit els consells, tot evitant possibles incidents. És per això que hores d'ara no s'ha registrat cap incidència destacable.

Segons el Servei Meteorològic de la Generalitat, la nevada començarà a minvar cap al migdia.

Hora d'actualització: 8.14 28/02/2018

 

: