Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Avisos

La nevada no genera incidències a Sant Quirze

A partir de les 12 del matí, els serveis i equipaments municipals obriran les portes


La nevada no genera incidències a Sant Quirze

 La nevada que ha caigut a Sant Quirze fins a mig matí no ha generat cap incidència remarcable gràcies a la previsió i treballs realitzats per l'operatiu activat des d'ahir a la tarda pel Centre de Coordinació Operativa de l'Ajuntament. La mobilitat no s'ha vist afectada al poble, si bé s'han tallat els carrers amb més pendent per garantir la seguretat. Les escoles han obert en serveis mínims i han acollit els infants que s'han volgut desplaçar fins als centres escolars. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya, la previsió és que a partir del migdia les precipitacions siguin en forma d'aigua i es normalitzi la situació, però des de protecció civil es recomana no fer activitats activitats a l'aire lliure vista la previsió de pluja i fred intens. , 

Hores d'ara segueix activada en fase d'alerta el PAM Neucat a l'espera de veure com evoluciona la jornada. Els equipaments municipals obriran a partir de les 12 del migdia i, també, es reprèn l'activitat habitual als diferents espais. Per tant, a partir de les 12 del migdia tots els serveis estaran oberts en el seu horari habitual: biblioteca, Complex Esportiu Can Casablanques, Escola de Música, Escola d'Adults i Casal d'Avis, entre d'altres.
Una de les poques afectacions ha estat la cancel·lació d'algunes activitats, com les portes obertes de l'institut Sant Quirze que s'ha ajornat fins al 21 de març, o l'excursió de l'Aula d'Extensió Universitària a Santes Creus i Poblet, que també s'ha cancel·lat. 
L'Ajuntament vol agrair de forma especial totes les persones que han estat tota la nit treballant escampant sal i posant tanques en els llocs de perill i controlant les vies perquè es garantís la mobilitat. També, a la ciutadania, per haver seguit els consells de protecció civil, fet que també ha ajudat a minimitzar les incidències a la via pública.
I lluny de la previsió d'una jornada problemàtica, gràcies al treball de brigada, policia i diverses empreses i particulars proveïdors de maquinària i tractors, la nevada hagi portat  boniques imatges i moments de diversió que han aprofitat infants i famílies.
 
 Podeu veure la galeria d'imatges de la nevada aquí: https://www.flickr.com/photos/santquirzevalles/albums/72157688301612280