Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Onze al Teatre presenta “Les Falses Confidències” davant d’una Patronal plena

Gran treball d’actors, actrius i direcció per aconseguir una obra divertida, plena de ritme i qualitat


Onze al Teatre presenta “Les Falses Confidències” davant d’una Patronal plena

Aquest passat cap de setmana, Onze al Teatre va presentar la seva nova producció, “Les Falses Confidències”, de Pierre de Marivaux. Dissabte 3 de març, dia de l’estrena, la Sala Històrica de la Patronal va quedar petita davant la gran expectació del veïnat per tornar a veure els actors i actrius del poble en acció. Per sort, diumenge també hi havia programat un segon passi, que també va omplir l’equipament municipal.

Al llarg de gairebé dues hores, els actors i actrius de la companyia santquirzenca van arrencar els riures del públic amb una comèdia crítica amb l’aristocràcia, plena de diàlegs intel•ligents que juguen amb la informació que coneix el públic i que desconeixen els personatges. Cal destacar la gran tasca de direcció d’actors realitzada per la Núria Colàs així com de tots els intèrprets davant el gran esforç dut a terme al llarg de molts mesos per aconseguir una posada en escena plena de ritme i de qualitat.

A més a més, fruit de la solidaritat de la companyia, la totalitat dels diners recaptats en ambdues representacions anirà destinada a projectes de cooperació al desenvolupament promoguts per Acció Solidària del Vallès.

Podeu veure el reportatge fotogràfic de l’estrena al següent enllaç.