Formació en higiene alimentària per al sector detallista
El servei de Salut està organitzant sessions orientades a col·lectius de diferents àmbits
Una dotzena de professionals del sector detallista van assistir ahir al curs de formació en higiene alimentària, celebrat al celler de Can Barra. Es tracta d’una sessió orientada al comerç detallista d'alimentació: peixateries, carnisseries, pastisseries o xarcuteries.
La dietista-nutricionista Anna Gispert va ser l’encarregada d’impartir la sessió, amb consells bàsics i directrius clares per executar la manipulació i el tractament adequat dels aliments.
El servei de Salut de l’Ajuntament ha organitzat ja diversos cursos en higiene alimentària orientats a diferents col·lectius. El passat 17 de febrer va tenir lloc una sessió per al personal de les entitats municipals que desenvolupen tasques on la manipulació dels productes alimentaris és present.
Properament tindrà lloc una formació per a restauradors els dies 19 de març i 9 d'abril. Aquesta tindrà lloc a la Patronal i per inscriure's cal enviar un correu electrònic a: serveisalut@santquirzevalles.cat. L'horari serà de 19 a 21 hores.