Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

La Patronal acull diumenge una sessió doble de cinema centrada en la figura de la dona

Es projectaran l'interessant film d'animació "Al sostre del món" i la pel·lícula catalana "Júlia Ist"


La Patronal acull diumenge una sessió doble de cinema centrada en la figura de la dona

Aquest diumenge 11 de març tindrà lloc una sessió doble de cinema a la Patronal centrada en la figura de la dona. En primer lloc, a les 17 hores, i adreçada al públic familiar, es projectarà “Al sostre del Món”, una pel·lícula dirigida per Rémi Chayé l'any 2015. El film d'animació ens trasllada al Sant Petesburg de 1882. Sasha, una joveneta de l’aristocràcia russa, ha estat sempre fascinada per la vida aventurera del seu avi, Olukin. Explorador famós, va fer construir un magnífic vaixell trencaglaç, el Davai, que no ha tornat de la seva darrera expedició a la conquesta del Pol Nord. Sasha decideix partir cap al Gran Nord seguint la pista del seu avi per tal de recuperar el famós vaixell.

 
 
Per altra banda, a les 18.30 hores, es passarà la pel•lícula “Júlia Ist”, d’Elena Martín, una de les propostes més interessants de la cinematografia catalana del passat 2017. La pel•lícula parla de la Júlia, una estudiant d’arquitectura que decideix marxar d’Erasmus a Berlín. La ciutat, freda i gris, li dóna una benvinguda més gèlida de la que s’esperava i la seva situació sembla estar lluny d’aquella nova vida que s’imaginava des de les aules de la Universitat de Barcelona.

 
Podeu comprar les vostres entrades al següent enllaç.

Les entrades per ambdues sessions es poden adquirir ja a entrades.santquirzevalles.cat a un preu de 2,5€. Les projeccions formen part del programa del Mes de les Dones.