Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Gemma Humet presenta a la Patronal el seu nou disc "Encara"

La pianista i cantant terrassenca oferirà un recital aquest dissabte 10 de març a les 20 hores a la Patronal


Gemma Humet presenta a la Patronal el seu nou disc "Encara"

Aquest dissabte 10 de març, a les 20 hores, la cantant i pianista terrassenca Gemma Humet presentarà a la Patronal el seu nou treball “Encara (2017)”, amb diferents creacions al voltant de conflictes vigents, com la crisi dels refugiats, i d’altres que han deixat petjada, com la Guerra Civil. Una protesta serena i ferma. Un disc més reivindicatiu i compromès amb el món que l’envolta, que l’anterior, Si canto enrere (2015), on la cantant va voler explicar al públic qui i com era.

Humet va participar l'any 2013 en l’acte institucional de la Diada Nacional de Catalunya cantant “Sonet”, poema de Bartomeu Rosselló Porcel musicat per Maria del Mar Bonet al parc de la Ciutadella. El 2015, juntament amb Mercè Martínez, Pemi Fortuny, Albert Guinovart i el Cor jove de l’Orfeó Català, va cantar a l’escenari oficial de la Via lliure de l’11 de setembre a l’avinguda de la Meridiana de Barcelona la cançó “Venim del nord, venim del sud”, de Lluís Llach, en el moment en què el punter s’encaixava a l’escenari. El 2016 va rebre el Premi Enderrock 2016 a Millor disc de cançó d’autor per Si canto enrere.

Les entrades es poden adquirir a entrades.santquirzevalles.cat. L’entrada general té un preu de 8€ i les persones en situació d’atur, pensionistes o menors de 25 anys poden gaudir de l’entrada reduïda a un preu de 6,40€. L'actuació forma part del programa del Mes de les Dones.