Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

El cap de setmana a SQV

La programació cultural estable omple bona part de l'agenda


El cap de setmana a SQV

Les propostes culturals a la Patronal centren bona part de l'agenda per aquest cap de setmana. Moltes d'elles, en commemoració del mes de març, Mes de les Dones, i després que ahir Sant Quirze vivís una jornada especialment reivindicativa. No falten a la cita els esports i les activitats infantils.

Gemma Humet a la Patronal

Aquest dissabte 10 de març, a les 20 hores, la cantant i pianista terrassenca Gemma Humetpresentarà a la Patronal el seu nou treball“Encara (2017)”, amb diferents creacions al voltant de conflictes vigents, com la crisi dels refugiats, i d’altres que han deixat petjada, com la Guerra Civil. Una protesta serena i ferma. Un disc més reivindicatiu i compromès amb el món que l’envolta, que l’anterior, Si canto enrere (2015), on la cantant va voler explicar al públic qui i com era. 
Més informació aquí.
 
Diumenge, doble sessió de cinema
 
Aquest diumenge 11 de març tindrà lloc una sessió doble de cinema a la Patronal centrada en la figura de la dona. En primer lloc, a les 17 hores, i adreçada al públic familiar, es projectarà“Al sostre del Món”, una pel•lícula dirigida per Rémi Chayé l'any 2015.
Per altra banda, a les 18.30 hores, es passarà la pel•lícula “Júlia Ist”, d’Elena Martín, una de les propostes més interessants de la cinematografia catalana del passat 2017. La pel•lícula parla de la Júlia, una estudiant d’arquitectura que decideix marxar d’Erasmus a Berlín.
Més informació i entrades aquí.
 
Hora del conte
 
Els pirates no són tots homes, les princeses no han de tenir sempre un príncep, no tots els lleons han d’anar a caçar, ni hem de dir a tot que si...contes per a nens...contes per a nenes...contes...contes. Susagna Navó ens porta una Hora del Conte a la Biblioteca avui mateix, a les 18 hores.  
 
 
Curs d'iniciació a la Marxa Nòrdica
 
L’esport té el seu espai a l’agenda amb el Curs d’iniciació a la marxa nòrdica de dissabte. Es tracta de les sessions que imparteix Nòrdic Walks d’11.30 a 13.30h, on es dóna a conèixer aquest esport.  Més informació a nordicwalks@gmail.com
 
 
Vine a ballar country!
 
L’Associació Country Mussols de Sant Quirze organitza diumenge una ballada a la plaça d’Anselm Clavé. A partir de les 11.30 hores podreu veure aquesta actuació, que s’emmarca en els actes amb motiu del mes de les dones.
 
Avui, recordeu!
 
Avui a les 15.30 hores tindrà lloc la jornada de portes obertes a l’escola Purificació Salas. Una ocasió per conèixer les instal•lacions, amb motiu de les properes preinscripcions escolars.
Consulteu el calendari aquí.
 
Més informació i detalls a l'agenda municipal.