Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Continuen les activitats amb motiu del Mes de les Dones

El concert de Gemma Humet i altres propostes culturals i socials van omplir l’agenda del cap de setmana


Continuen les activitats amb motiu del Mes de les Dones

La programació amb motiu del mes de març, Mes de les Dones, continua desenvolupant-se amb èxit. El cap de setmana ha estat protagonitzat pel concert de la cantant i pianista terrassenca Gemma Humet. Dissabte va omplir la sala històrica de la Patronal interpretant peces del seu darrer treball, “Encara”. Un espai que l’endemà va ocupar el cinema familiar, amb dues projeccions: Al sostre del món, de Rémi Chayé; i “Júlia Ist”, d’Elena Martín.

A Les Fonts, el centre cívic de Torre Julià va ser l’escenari del tradicional Sopar de dones que organitza el Racó de la Dona. Per la seva part, l’Associació Country Mussols va organitzar diumenge una ballada a la plaça d’Anselm Clavé. L’espai es va omplir de ballarins i ballarines al ritme de les cançons més cowboys.
La programació continua demà amb la xerrada “Models femenines en les distòpies i les utopies audiovisuals”. Es tracta d’una passejada per l’evolució dels models i arquetips femenins presents en les ficcions i el seu paper en els relats cinematogràfic. Serà a les 18 hores a l’Escola d’Adults l’Olivera. 
L’endemà, dimecres 14 de març, s’organitza una sortida al teatre per veure “Si mireu el vent d’on ve”.
Les propostes continuen dijous amb la xerrada “El sexe conscient”, a càrrec de Gallines de la Serra.
Consulteu aquestes i moltes més activitats en aquest enllaç al programa.
 
Podeu veure les fotografies dels actes del cap de setmana en l'enllaç flickr de la pàgina web.